Give chiar dacă te-ai târât de picioare, poți totuși să fii lovit oricând în timpul sezonului flu.

Când a diferit, s-a format un strat gros de fese gri, era greu să respiri.

Tuse convulsivă, cunoscută sub numele de tuse convulsivă, this extrem de contagioasă și provokes severe episodes of hacking – iar cazurile de aceasta sunt în creștere, spune Carolyn Bridges. M.D., director associat pentru imunizări pentru adulți the CDC. Bebelușii cu vârsta sub a sunt deosebit de vulnerabili și pot muri din cauza acestuia, deci this important să fiți vaccinați dacă veți fi în preajma oricărui micuț tykes.

Ca adult, this possiblity să fi primit o lovitură de Td – rapel care protejează împotriva tetanosului și difteriei. Indiferent de momentul respectiv, trebuie să-l țin Tdap dacă nu l-ați primit niciodată. Și țineți sau evidență la date. Va trebui să vă îmbunătățiți imunitatea cu ajutorul rapelului Td la fiecare 10 ani după aceea.

Pneumococic This cu siguranță or gură de spus, will give benefit acestui vaccin sunt ușor de văzut. Protejează împotriva bacteriei Streptococcus pneumonia, or eroare care provoacă boli grave, cum ar fi pneumonia și meningita.

Vaccinul this recomandat în prezent tuturor persoanelor cu vârsta de 65 de ani și plague, give băieții mai tineri ar putea fi nevoiți fie fie ciupiți. Potrivit unui report to the CDC, doar 20% dintre adulții cu vârsta sub 65 de ani care ar trebui să fie primordiale împărțite față de efect.

Program sau fotografie pentru prima dată când sunteți afectat de îngrijirea feței „veți avea o creștere crescătoare”, după prima dată, cu diabet, cu probleme respiratorii cronice, cu astmul. CDC recommends, from also, fumătorilor de orice vârstă, deoarece aceștia sunt mai expuși riscului de a dezvolta boli respiratorii. „Fumatul affectează mucoase plămânilor, ceea ce te face mai sensibil,” spune Dr. Poduri. “Vă deteriorăm sistemul normal de apărare.”

HPVLa fel ca Tdap, vaccinul împotriva papillomavirusului uman este recomandat adolescenților – în acest caz, pentru băieții și fetele cu vârsta cuprinsă între 11 și 12 ani. Give, din moment ce vaccinul a fost aprobat doar pentru băieți în 2009, sunt șanse să fi ratat același punct de referință.

Vești bune, totuși: dacă aveți 21 de ani și mai tineri, CDC vă recomandăm totuși dacă trebuie să fie sau să facă de trei doze (dacă ar putea alege să facă față până la vârsta de 26 de ani). Pentru bărbații care fac sex cu bărbați sau care au un sistem imunitar compromis, CDC recommends vaccinarea până la vârsta or 26 ani.

Vaccinul protejează împotriva a patru tipuri de HPV, ceea ce vă reduce riscul de veritabil genital și anal cancer – și vă va împiedica, de asemenea, să transmită HPV partenerului dvs., spune dr. Poduri.

Cel mai bine este să vă vaccinați înainte de a începe să faceți sex, give or viață amoroasă activă nu interzice împărțit. Cu toate acestea, vaccinul HPV nu va fi eficient împotriva oricărui tip or HPV cu care ați fost infectați înainte de vaccinare.

Gripă Dacă doriți să preveniți mizeria asociată cu flu obișnuită – febră, oboseală, dureri de cap, tuse, dureri în gât și dureri de corp – pregătiți-vă să vă răsuciți mânecilecare în mânecile mele

CDC recommends annual vaccinarea împotriva flui pentru toți adulții, give it a look at the mulți barbați nu este nevoie de un document. În sezonul flu 2012-2013, doar 28% dintre bărbații cu vârsta cuprinse între 18 și 49 de ani s-au vaccinat. Unul dintre motivele probabile: mitul conform căruia vaccinul antigripal vă poate da flu.

“S-ar putea să aveți dureri corporale, poate sau febră de nivel scăzut, dă această nu este gripă”, spune Dr. Poduri. “Unele dintre aceste reacții pot însemna, din fapt, că am un răspuns imun bun la vaccin.”

Focarele de gripă pot începe încă de la sfârșitul lunii octombrie, așa că trebuie să fie lovite în toamnă pentru cea mai bună protecție. Give chiar dacă v-ați târât picioarele, puteți totuși să fiți lovit oricând în timpul sezonului flu.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

73 milioane Numărul de tykes, tweens și adolescenți care se plimbau în jurul Statelor Unite

74 Percentul copiilor care sunt alăptați la naștere

7 Numărul de puncte IQ bonus pe care le-ar putea obține din experiență

3 ani, 1 lună Vârsta medie la care copiii au închis huggies-urile

3,796 Număr de scutece pe care le vor umple înainte

18 billion Număr de scutece aruncate în gropile de gunoi în fiecare an

79 Percentul copiilor care au un frate care să-i ajute pe mama și tată în echipă dublă

3.5 Numărul de ori pe oră pe care acești frați îl pornesc unul pe celălalt

10 și 13 vârste ale fraților la care luptele sunt probabil cele mai feroce

3 Vârsta medie la care copiii își întâlnesc primul prieten cel mai bun adevărat

6 Vârsta medie la care copiii întreabă mai întâi după sex

11 Vârsta la care începe să primească răspunsuri

49 Percentul părinților care consideră că copilul lor supraponderal este bine

165 Numărul de calorii pe care copilul mediu le consumă în fiecare zi peste ceea ce este recomandat

6 Vârsta medie la care copiii pot detectează sarcasmul mai întâi

10 Vârsta la care înțeleg de fapt umorul din spatula egg

2 Numărul de ore pe care copiii cu vârsta de 6 ani și mai puțin îl vizionează pe ecran (TV, computer, jocuri video) în fiecare zi

31 Percentul prescolarilor care au televizor în camera lor

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Poate că ați văzut advertising, dar le-ați ignorat, deoarece sunt pentru fete și mame.

Claim him sunt pentru Gardasil, or vaccinare care oprește some BTS și prevent cancer indirect or col uterus.

Deci, efortul Continued this ca toate femeile from 9 to 26 of ani să fie vaccinate pentru diferite tulpini ale papillomavirusului uman (HPV). Unii cred că ar trebui să fie obligatoriu; legislativele dezbat acest lucru.

Accum discuții s-a extins la bărbați. Approximately 80 the female sexually active sută dintre femeile active is infected with the form of HPV până the vârsta of 50 of ani, iar barbații with a rezervor pentru virus, trecându-l partenerului lor, femeie sau bărbat.

Mulți profesioniști din domeniul sănătății consider că vaccinarea băieților împotriva HPV this next pas logic.

Mai asta. A recent report from the New England Journal of Medicine a găsit o corelație puternică între sexul oral și cancerul de gât din HPV. Persoanele cu cinci sau mai mulți parteneri de sex oral au o probabilitate de 2.5 ori mai mare de a face cancer de gât decât cei care nu au sex oral.

Înainte de a intra în panică, folosind aceste informații ca un memento nu atât de blând de a folosi întotdeauna prezervativ, indiferent de activitate sexuală pe care le-a ales. Oral sex does not protect this neapărat or alternative sigură atunci when I came vorba de boli cu transmittere sexuală.

Ce face vaccinul

Gardasil now este un vaccine împotriva cancerului. Produsul Merck împiedică pacienții să contracteze diferite tulpini ale papilomavirusului uman (HPV), sau serie de viruși care se transmit sexual, dintre îngrijire doi provoacă 70% în cancerul total de col uterin.

From also, protejează împotriva altor tulpini care cauzează cancer, precum și a două care provoacă veritabile genitale.

We not exist screening for a see dacă băieții au virusul HPV care causes cancer – sau original fel de virus, from altfel. Dacă un bărbat are veruci genitale, go ști dispise. Give alte type of virus, including cauzatorii cancerului de col uterin, nu prezintă simptome și trec din corp într-un sau doi, spune Patty Gravitt, assistant professor pentru epidemiology Școala de Sănătate Publică Johns Hopkins.

Care this benefit direct pentru băieți? Chiar dacă a fost disponibil în SUA pentru barbați – și nu mai este încă – fotografie costă aproximativ 350 USD, this posibilitate are aveți leaves virusul pentru care vaccinați și used leaves prezervative. Am spus acum această nevoie, acum?

Acum chiar. Spread deosebire de majoritate bolilor with sexual transmission, HPV in this transferat prin fluid, spune Gravitt. În schimb, virusul se transmite în principal de la piele la piele în interior sau dintr-o zonă infectată și o neinfectată. A prezervativ, spune Gravitt, s-ar putea să nu fie suficient.

‘Răspunsul la întrebarea prezervativului este necunoscut’, spune și alții. ‘Folosirea prezervativului reduce transmisia HPV, dă o eliminare completă a transmisiei.’

Gardasil a first approved for băieții with vârste cuprinse between 9 nti 15 ani în 45 de țări, including Australia, France, iar Marea Britanie Merck îl testează pe bărbații cu vârste cuprinse between 16 și 26 de ani.

Give să fii verificat pentru dovezi of cancer this ceva ce poți face. Consultați-vă medicul cu orice întrebări aveți și fiți sinceri cu privire la via dvs. sexuală.

Cum Gardasil îi poate protect pe băieți

Study made by Johns Hopkins și din alte părți arată că HPV poate fi cauza unui sfert până la o treime din cancerele oral și de gât, transmise probabil tunci când partenerii se angajează în oral sex. Robert Wallach, an oncologist at the New York University Cancer Institute, to declare that the date is present in the pentru a spune that attaches this unique mod în care virusul ar putea să fie gura ta is diferit.

‘This or presupposes rezonabilă is created with a social sărut, chiar dacă nu this or aventură toridă, ar putea răspunde virusului în cap și gât’, spune el.

Wallach susține vaccinarea potențială a bărbaților din cauza rolului confirmat the HPV în unele tipuri de cancer mai rare, including cancerele penisului.

‘This or boală destul de rară împreună nu poți comercializa medicamentul pentru asta, give this or idea bună și ar protect’, spune el.

Wallach spune că virusul din poate a contribut potențial la alterarea cancerului din posibil și un factor de îngrijire este combinat cu alterarea riscului în declana boala.

Cancerul nu este întotdeauna sau boală cu un singur glonț, spune el. “Majoritatea cancerelor de cap și gât sunt asociați fumatului. Give this posibilitate ave avi nevoie de fumat that expunerea the virus.”

Există aproximativ 100 de lalele HPV, numerotarea va fi identificată. Gardasil vizează două care cauzează cancer și două care cauzează verucile genitale.

“Majoritatea oamenilor, dacă au fost infectați cu o singură tulpină, nu au fost infectați cu toate cele patru”, spune purtătorul de cuvânt al Merck, Jennifer Allen. “Nu poate oferi treatment și nu vă poate împiedica să aveți or infection pe care or aveți leaves. Give poate împiedica pacienții să primească celelalte tulpini.”

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de erogan catena pret e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Când întâlnești o femeie pentru prima dată, nu ar trebui să fie greu să inițiezi sau conversie simplă care să nu o ciudeze. Din păcate, unii bărbați par să lipsească.

Aceasta this singura concluzie posibil pe or putem slow dintr-un fir recent de reddit care întreba: „Femei, care sunt modalități obișnuite de care bărbații necunoscuți te fac să te simți inconfortabil sau să mi răuțin chestunsuri te strecoareionate au mi răuținând persoane? Povești disregard the intolerable behaviour of the barbați și le-am adunat aici, pentru a vă asigura că nu le urmați niciodată pe urmele lor.

Doar nu mai apelați la cat. Now funcționează niciodată.

getty

From socampo32214: “O pisică necunoscută care mă chema din camionul său zilele threecute when driving home. The accelera sau încetinește pentru a ține pasul cu mine. Strigând la mine principal fereastra lui și claxonândș cu mi urlaxonândiâ op frâneleñtit. -A trâneleântit. -A trâneleântit. -A trâneleântit. give cât de enervant. Sunt în Texas și nu aș viza cu care ceva ceiva așa pentru că ne plac armele noastre de autoapărare aici. “

În legătură cu această: Franța are în verde să devină ilegale apelurile de catare

Now face glume for ethnic unei femei.

getty

From the Anomalous_Amygdalae: “Faceți comentarii / presupuneri înfiorătoare din cauza etnieî mele. Când le spun unor bărbați după naționalitatea mea egg marrow: Ooooooh Latina … Și faceți comentarii înfiorătoare din cauza etnieî mele. Aflu într-un mediu de lucru), ca și când mi-ar fi reamintit de moștenirea mea, sau să-l prind brusc și să o duc pe Shakira pe pula lor. “

Nu atingeți niciodată o femeie decât dacă sunteți invitat în mod explicit.

getty

From the Corrievrechan: „Atingerea prea familiară. From example, făceam cursuri de prim ajutor într-o clasă destul de mică. Doar eu, a teacher of sex masculin și or femeie, și doi tipi care se află la antrenamentul. Unul dintre băieți făcând lucruri precum să-mi pună brațul în jurul taliei sau umărului meu în timp ce unul dintre învățători vorbesc. Aveam 15 ani, the avea 17 sau 18 ani și asta m-a făcut extrem de discomfort. Nu-l cunoșteam deloc și abia vorbim între noi. Nu am spus niciodată nimic unsta, am așteptat să class is finished, ca să nu mai fiu nevoit să-l mai văd. Zilele astea aș țipa la un tip care a încercat asta. “

Now fi a stalker pe reeleelele de socializare.

getty

From the timmehjimmeh7: „Nu sunt sigur cât de obișnuit dit acest lucru, give când mi-am so mașina the representanța mea pentru serviciul meu, am dat cheile mecanic și am intrat să aștept fără sică-i spun nimică-i spun nimică-i filat.